Joyce

Even voorstellen,

Mijn naam is Joyce Pennings, moeder van een dochter en samenwonend in Lisse.

Na geruime tijd voor een kraamzorg bureau gewerkt te hebben, ben ik sinds 2017 werkzaam als zelfstandig kraamverzorgende.

José Kroos

In dit mooie vak kan ik mijn passie, kennis en ervaring delen en mag ik het wonder van een nieuw leven steeds van dichtbij meebeleven. Samen met een gezin ervaren en ontdekken wat hun kindje nodig heeft en wat bij het gezin past is uniek. Het is voor mij belangrijk om ouders vertrouwen te geven in hun eigen ouderschap. Naast het adviseren en begeleiden van een gezin in de eerste zorg voor hun kindje, is het heerlijk om voor een gezin te zorgen, hen te verwennen en een fijne en passende kraamperiode te bieden. Ik ervaar het als heel bijzonder om hier deel van uit te maken.

Als zelfstandige ben ik flexibel en vind ik het fijn dat ik door persoonlijk contact extra op de wensen van het gezin kan inspelen, voor, tijdens en na de geboorte.

Mijn streven is dan ook dat we aan het eind van de week samen met trots kunnen terugkijken op een bijzondere kraamtijd!

Uiteraard ben ik in het bezit van het diploma kraamverzorgende en daarnaast volg ik continu bijscholingen en cursussen, zodat ik kwalitatief hoogwaardige zorg kan garanderen.

Mijn werkgebied is in een straal van ongeveer 20 km rond Lisse.

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Bel of mail gerust

Email: info@jpkraamzorg.nl

06-nummer: 06 140 337 17

KvK: 68459858

Visitekaartje
Visitekaartje